Créixer o créixer, that's the sentence

-En tot el curs, hem aprés a créixer. A créixer per a madurar. Per poder ser persones decents en un futur i no deixar-nos influir pels altres. Hem aprés també, que aquest període no és una etapa fàcil. No s'ha de tenir pressa ni voler pegar passes agegantades. Tot arriba en el seu degut temps. A més, hem sabut distingir entre créixer físicament i moralment. Elegir el camí que més ens convé i seguir-lo fins esgotar la nostra pròpia existència. Ens han ensenyat a respectar el creixement dels altres. A no intervenir sinó positivament en la vida aliena. Ens han ensenyat la nostra història. A respectar-la perquè no ens la trepitgen. Hem experimentat l'estima, el valor dels companys, dels amics, de la gent major, de la menor. Hem aprés a ser qui som i no avergonyir-nos-en -digué mentre tancava els llibres i senyalava la porta d'eixida.

-Tot això hem aprés? -preguntà l'Oriol assegut en el seu pupitre, amb els ulls oberts com a plats, atònit a causa de la breu síntesi de tots els nou mesos de curs.

-Sí... encara ens queda molt, però hem aprés, en resum, a ser adults -sentencià.

-No, perdona, això ho seràs tu -deixà eixir per la seva boca l'Oriol mentre eixia de l'habitació, pensant que a pesar d'haver aprés tot això, mai deixaria de tindre un petit xiquet en el seu cor que li recomanaria fer aquelles coses que fan de la vida una llar divertida i plena d'emocions i creativitat.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

19.04.2017

Marabú Teatre