Aquesta gent...

Odie la gent materialista que sols desitja entretenir-se i divertir-se i no es preocupa per la gent del seu voltant. Odie aquesta gent si aquest sentiment d'ajudar als demés, és a dir, d'aconseguir el benestar de la societat, està en les seues mans i no fa res per assolir-lo. Els odie encara més perquè aquesta gent són el govern baix el mandat del qual m'ha tocat viure, on sols han sabut construir un circuit de Fórmula 1 o una petxina gegant a València que ha costat milions i, per sort o per desgràcia, s'obri poques vegades a l'any, o, per exemple, un aeroport a Castelló que també ha costat milions i, per sort o per desgràcia, per allí no passa ni Peter.

Aquesta gent es mereix aquest odi, però ara se'n mereix una miqueta més, perquè conforme està el poble; un exemple que em ve al cap, que he vist per les notícies i m'ha sorprès molt és que han llevat els serveis d'urgències nocturnes a pobles habitats de gent major, on l'hospital més prop està a mitja hora en cotxe, per qui en tinga, volen construir un 'macro complex comercial', a València com no, que costarà, ni més ni menys, que 1.475 milions d'euros. Però clar, diuen que donarà feina a moltíssima gent, si no li passa el mateix que al seu cosí l'aeroport de Castelló, però si no li passa ja dic jo a qui donarà feina: a cosins, germans, amics, sastres i demés companys i familiars dels nostres benvolguts polítics. 

Tot això no cregueu que no té un fi, no. Tot açò es construeix per convidar als amics d'aquesta gent per passar un cap de setmana agradable, perquè ells són qui, en realitat, s'ho poden permetre. 

Però aquesta sols és la meua opinió que, com totes les dels valencians i valencianes, quedaran callades per quatre policies que, en les manifestacions d'estudiants, professorat i demés gent afectada per la inutilesa d'aquests polítics, sols fan 'la seua feina'.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

19.04.2017

Marabú Teatre