Hi han dies...

Hi han dies en els que desitjaries no haver-te alçat del llit. Hi han dies en els que no hagueres eixit de casa pel simple fet de no interactuar amb ningú. Hi han dies que la tristesa s'apodera del teu cos i de la teua ànima fins el punt de no ser res més que un cos mogut per la rutina. Hi han dies, molts dies, en els que penses que el món no està de la teua part.

Sempre, però, hi ha gent pitjor que tu i que veu la vida amb més positivitat. Gent amb pocs recursos que desitja viure eixe dia com si fóra l'últim, que potser ho siga. Gent que veu la mort de prop però, tot i això sempre té una espurna d'il·lusió i esperança als ulls. Gent que sap, verdaderament, el què vol dir la paraula sofriment però que, a pesar d'això, gaudeix i lluita de i per cada minut de la seua vida.

I nosaltres, mentrestant, queixant-nos perquè no volen posar-nos internet al mòbil.
At the end of the day you're another day older and colder and there's nothing that anyone's giving. One more day, standing about, what is it for? They don't hear the little ones crying. And the winter is coming on fast, ready to kill! One day nearer to dying! At the end of the day there's another day dawning and the sun in the morning is waiting to rise like the waves crash on the sand. - At the end of the day. Los Miserables.


Anne Hathaway en Los Miserables interpreta una
jove que té pocs recursos però, a pesar d'això,
lluita per donar-li de menjar a la seua filla,
sense lamentar-se. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

19.04.2017

Marabú Teatre